Към съдържанието


Снимка

Warcraft 3 - Gaias Retaliation ORPG


  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1 Malamir1977

Malamir1977

    Нов

  • Потребители
  • Pip
  • 6 Мнения:
  • Time Online: 1h 14m 35s

Публикувано 23 февруари 2019 - 09:52

Търсим партньор /трети играч/ за Gaias Retaliation ORPG ...  Warcraft 3 картата я играем с hamachi и TeamSpeak 3 Client...В петък и събота вечерта играем за по 4-5 часа. Ако влизаме в Blackfire Deep даже повече.
Ако някой има желание да пише на пощата и почваме. Ако е нов играч ние ще помогнем.
поща - masnev@abv.bg


Spoil

Картата предоставя над 50 – 100 часа игра
Има –save и – load система
Картата е кооп за макс 6 човека. Избират се няколко класа герои : Squire, Thief, Ranger, Magician, Cleric ...Те се променят на определен лвл след преминат труден куест. Примерно Ranger може да се промени на Ловец или Друид.
Има много други куестове, които дават награди... Над 10 боса, които имат всеки за себе си уникална боина схема, която затруднява максимално, както партита от 2- ма така и от 5 човека.
Много дроп на предмети както от мобове така и от босове... Рецепти за правене на брони и оръжия с материали, които се събират из цялата карта. Оръжия , брони и рецепти не могат да се прехвърлят на други играчи ако са преминали през – save. Красотата е когато се сменят брони и оръжия визията на героя се променя.
Има Souls Vault, в който се съхраняват души. Те вдигат лвл заедно с играча и добавят проценти и точки към статистиката на играча. Има зелени, сини и уникални червени души.
Най-трудното и зарибяващо е подземието Blackfire Deep . За да достигне местността, където е входа на подземието играча трабва да е развил на лвл почти максимално героя си. Влизайки, играча започва от нулата с изключение на душите, които е вдигнал. Подземието генерира рандом визията на нивата и мобове. Има босове, които дават на определен % уникални предмети, които не могат да се изнесат от подземието освен ако играча няма камък от дроп от минимум 10 етаж и т.н.


  • 0
0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни