Към съдържаниетоСъдържание с най-висока оценка


#91369 World of Warcraft книгите

Публикувано от jakoninja на 17 юни 2015 - 03:47

Ето ви линк http://chitanka.info/workroom тука се подготвят две книги скоро ще ги качат официално в epub формат.

Жена ми ги превежда, така че мога да ви зарадвам  че поне още 4 ще се появят :) 


 • 2


#91418 [OnlyWin] Awp_india_go only [Cs1.6 serv]

Публикувано от Chillout на 02 март 2016 - 02:39

Сървър IP Adress:
79.124.56.42:27017

Списък с картите:
css_india_go

b_560_95_1.png

Контакти:
Skype-icon.png onlywin.support

Ела и се забавлявай с нас! 


 • 1


#91411 Mad Max нов интерактивен трейлър

Публикувано от Chillout на 02 март 2016 - 02:12

Много дива игричка. :D


 • 1


#91390 Домашни любимци

Публикувано от pitbull98bg на 18 януари 2016 - 03:34

Аз имам едно куче , 2 котки и 2 кускумрийки :D


 • 1


#91384 Xbox 360 получава частно IP (169.254...)

Публикувано от tyrboman на 05 януари 2016 - 05:13

Проверих кабелите, рестартирах всичко по мрежата, отново проверих дали съм сложил рутера да дава правилните настройки, рових из нета и на края нищо.Конзолата упорито продължава да получава IP 169.254 и т.н.
За уточнение да кажа, че това е конзолата на френд.Моята е PS3.Наскоро имах същия проблем и с моята конзола.Получаваше частно или никакво IP, но се оказа че кабелът от рутера бил по дълъг от необходимото и ме посъветваха да сложа една джаджа да бъдела нещо, като усилвател и от тогава нямам проблеми с частни IP-та.Сега при Xbox 360 със или без джаджата все тая.


 • 1


#91382 Геймпад

Публикувано от admin на 28 ноември 2015 - 01:08

Ето един хубаво контролер на HAMA, които е доста по-издръжлив, но естествено за тази символична сума не очаквайте чудеса - HAMA Combat Bow Gamepad за PC


 • 1


#91371 Предлoжете ми игра тип.

Публикувано от whitegreenred на 23 юни 2015 - 04:26

Ако ви е писнало от всичко до сега и ако искате вече игра за цял живот, игра която никога няма да ви омръзне и никога няма да ви стане безинтересна. https://www.youtube....lwtbRw/featured


 • 1


#91356 Heroes of the Storm (BlizzHeroes)

Публикувано от admin на 21 март 2015 - 09:52

7J9lwjq.jpg
                                   
Heroes of the Storm / BlizzHeroes
Официален уебсайт: HeroesoftheStorm.com — by Blizzard Entertainment;
Официален Facebook: fB.com/BlizzHeroes;
Официален Twitter: tW.com/BlizzHeroes;
Официален YouTube: YouTube.com/user/BlizzHeroes;
 
Информация, която се знае до момента:
Старт на Closed Beta в периода между януари и края на юни 2014г.;
Първите седмици и месеци, както винаги, ще е с ултра ограничен кръг от хора с рестрикции и не всеки ще има достъп (подобно на StarCraft II: WoL преди години, Diablo III и HearthStone). Впоследствие след 3-4-тия месец вече разширяване на кръгът до по-широк достъп. Важно е да се подчертае, че който иска да има първи достъп, логично си заплаща за ключът (в началото сумите са трицифрени в € като първата цифра е „2“, да кажа за всеки случай на база опит от предишните и следящ процесите);
Тъй като има над 22 героя за балансиране и купища неизвестни, то за разлика от всички излизали до момента игри, то тук се очаква (по подобие на HoN, LoL и Dota 2 най-вече) да е най-дълъг и Closed Beta периодът, и Open Beta периодът. Closed Beta-та, в този род на мисли, се очаква да бъде между 6 и 18 месеца (съответно по-горе, вписвайки „3-4 месеца за разширяване“ може да е абсолютно НЕвярво, а да е 8-10-12 месеца);
Open Beta: след приключване на Closed Beta периодът и се смята, че сървърите са стабилни (европейски, северноамерикански, азиатски), то логично се следва и пристъпване към Open Beta. Съответно и хората с нулеви бюджети и постоянни нули ежедневно да могат да се порадват и на нея (когато пък всички други ще са натрупали нужният опит, герои, профили и прочие, достатъчни, за да ги смазват in-game всякак, но това е др. тема);
Final Release: финалната версия ще си е „Free-2-Play“ с микротранзакции, както всеки се досеща, чел или знае. Купуване на скинове и благини, използвайки Battle.net Balance (с кредитни карти и PP; няма PSC, няма SMS-и, няма подобни измишльотини). За защита на акаунта се използва Battle.net Authenticator (без него, и минимумът, и максимумът за зареждане на Battle.net Balance Funds е €10, нито повече, нито по-малко), съответно свеждане на кражбите до абсолютен минимум.
 
Heroes of the Storm Leaked Alpha версия:
По долу са инструкциите:
 
Както знаете от преди 2 дни се появи HotS Alpha клиентът, leak-нат незнайно как и откого. Опитни потребители в интернет вече го „разпакетираха“ (source code) и откриха начин как може да се играе, което не беше възможно досега. Ето и инструкциите (не карайте наизуст, а ги следвайте стриктно!):
 
1. Сваляне на Alpha гейм клиент (Mirror #1 / Mirror #2);
2. Сваляне на Maps & Hero Switcher (изисква .NET Framework 4.5 инсталиран);
3. Разархивиране на съдържанието от 1.;
4. Изкарване shortcut на „StormSwitcher.exe“ от папка „Support“ на Desktop;
5. Стартиране на играта, оправяне на настройките. След това връщане в менюто и кликане на „Tab+F10“ заедно. Появява се малък прозорец, в който се избира Tutorial;
6. Стартира n00b friendly картата и играете.
 
[НЯМА НИКЪДЕ РЕГИСТРАЦИЯ, НИТО Е НУЖДА ТАКАВА, НИТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Всеки, който има или няма Battle.net акаунт, НЕ може да се логне директно, след като е предвидено само за Blizzard Employees, тъй като не е предвиждано да се leak-ва Alpha-та на такава мега ранна фаза; за това се следват инструкциите по-горе и по-долу, за да се знае как да се подкара играта с опцията за смяна на карта и герой]
 
От 2. (Switcher Tool-а) се сменят картите (3 на брой — Tutorial, PracticeMode и TryMeMode). Първата не е много за игране. Втората ще се играе в 90% от времето. Третата е за тестове на възможности, resets и прочие. Той се стартира от „MapSwitcher.exe“ (намиращ се в MapSwitcher\MapSwitcher\bin\Release) като сте in-game и сте минимизирали играта. Избира се карта, избира се герой, клика се на „Patch“, in-game се избира се клика „Tab+F10“ заедно, избира се Tutorial, и се играе различна карта (от 3-те) с един от 22-та вида герои. ВАЖНО! Ако не може да се стартира „MapSwitcher.exe“ Application-а и излиза някаква грешка за .NET Framework, то това значи че нямате инсталиран този програмен език. Сваля се от тук и се инсталира. Възможни са чести crash-ове и забивания, което напълно нормално, предвид че такъв build/версия НЕ е трябвало да бъде leak-вана ВЪОБЩЕ!
 
PracticeMode картата също като я играете чрез „G“ клавишът посочвате Golem-ите в центъра на картата (черепните кръстове на minimap-а), за да може като ги атакувате и да дойдат Вашите приятели (ботове) от отбора и те да ги атакуват, иначе сте обречени на провал. Чрез тях по-бързо ще падат кулите на противника. Ctrl+Alt+F включва FPS горе в левият ъгъл.
 
Всичко е тествано и работещо на лицензиран (оригинален) Windows 8.1 Pro с последни ъпдейти, последен ForceWare/Catalyst, както и in-game на Ultra настройки — НАПЪЛНО РАБОТЕЩО! Ако сте с пиратска OS или стар Windows (например XP), твърде вероятно е да не работи и да излизат грешки.
 
N'joy!
 
Оригиналният пост е взет от тук.

 • 1


#91344 Слухове за първия в света PS4 JailBreak

Публикувано от admin на 30 август 2014 - 09:08

Програмист с инициали Hisham Baig (познат и като hishamage)  е разпространил клип и снимки, показващи дебъг настройки на PS4. Твърди се, че това е първия CFW за PlayStation 4. Фирмуера и/или метода не е разпространен, но навярно ще е и безполезен за обикновения потребител. Фирмуера би имал някаква стойност само за програмистите и разработчиците, да го доразвият.
 
Цитат от автора :
JAILBROK-НАТ PS4 НА 1.75 ФИРМУЕР!  ЗАВЪРШЕН! НЕ ПИТАЙТЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ, ТАКОВА НЯМА ДА ИМА!Hisham Baig

 

 

Клипа :
 
Също така програмиста е разпространил снимков материал, в facebook профила си, но по неизвестни причини в момента профила не е достъпен. На снимките трябва да се вижда Package Installer и някой дебъг настройки (те са видни и на клипа).
 
Никой не може да потвърди, дали такъв фирмуер наистина съществува, но със сигурност клипа изглежда реален.
 
Взето от console.bg

 • 1


#91343 Destiny - информация

Публикувано от admin на 29 август 2014 - 12:44

Destiny.jpg
 
Коментар:Многопотребителската екшън-игра с ролеви елементи Destiny съдържа много тайни, но далеч не всички от тях са били очевидни по време на бета-тестовете. Гейм-студиото Bungie, разработващо проекта, реши малко да вдигне завесата на една от тези тайни.
 
Във всички PvE, когато геймърите изследват света на Destiny, се появяват сандъци с награди, в които се намират разнообразни случайни предмети. Те се появяват на различни места и изглеждат като обичайното събиране на плячка, добре познато на всички фенове на ролевите игри. Но тук има един нюанс: понякога се появяват така наречените "златни сандъци" (цветът всъщност е бронзов), предлагащи изключително ценни неща.
 
Оказа се, че за всяка определена територия има ограничено количество от тези контейнери, съдържащи много специални предмети. Така например, един от участниците в играта, при претърсване на локацията "Космодрум", от намерените в златните контейнери детайли сглобил необичайно транспортно средство.
 
"Във всяка локация са разположени по няколко тайни контейнера, които не е лесно да бъдат открити" - споделят разработчиците."Но когато направите това, ще получите една уникална награда. Във всяка локация ви очаква по едно съкровище". Събирането на всички трофеи може да стане след 9-ти септември, когато играта излиза за PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One и Xbox 360.
Взето от kaldata.com
 

Геймплей трейлър на Destiny

 

- Излиза на 09.09.2014


 • 1


#91341 Всичко за Battlefield 4

Публикувано от admin на 27 август 2014 - 04:42

Battlefield-4-after-credits-large.jpg
 
Минимални изисквания: 
 • Операциона система: Windows Vista 32-bit (SP2)
 • Процесор: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz / AMD Athlon X2 2,8 GHz
 • Памет: 4 GB
 • Видеокарта: 512 MB (AMD HD 3870/Nvidia 8800GT)
 • Свободно място на диска: 30 GB 
 

Коментар: Както се очакваше, по време на конференцията GDC 2013 компанията Electronic Arts представи своя нов амбициозен проект Battlefield 4. При това този път фирмата беше доста щедра на подробности и освен обичайния 60-секунден трейлър (първия видео клип) показа и внушителен 17-минутен геймплей откъс от Fishing in Baku епизода, който е част от single player кампанията в Battlefield 4. 

 

Electronic Arts разказва, че single player кампанията ще предложи огромни игрови пространства и възможности на членовете на отряда да се дават заповеди. Освен това кампанията ще дава възможност да се следи напредъка на играча, което ще внесе разнообразие и опция за сравняване на резултатите с тези на други играчи. Освен това, разработчиците обещават да поизбягат малко от линейността в single player кампанията на Battlefield 3, като добавят възможности да се разнообразят начините за преминаване на нивата. 

 

Дори само от предоставените видеоматериали личи, че разработчиците на студиото DICE са хвърлили доста усилия в това да подобрят една от най-впечатляващите бойни FPS (First Person Shooter) игри, като я направят още по-правдоподобна и привлекателна. Разбира се, на места реализмът често остава на втори план с цел всичко да изглежда по-ефектно, но пък резултатът определено си го бива. Ако се съди от видеото, тези, които са харесали епизодите от Battlefield 3 с каране и возене на различни видове техника, няма да останат разочаровани и в новото издание.

 

Графиката, естествено, също е впечатляваща. Съществени подобрения са претърпели например текстурите и дълбочината на анимацията. Това вероятно се дължи на новия енджин Frostbite 3, а крайният резултат разработчиците с гордост сравняват с ефектните холивудски екшъни.

 

От ЕА разкриват и някои подробности, свързани с покупката на играта, чиито продажби трябва да започнат през есента. Battlefield 4 засега е анонсирана за РС, PlayStation 3 и Xbox 360 платформи, като при предварителна поръчка потребителят получава и специален Premium пакет разширения. В Origin пък ще е достъпна цифрова версия на играта BF4 Digital Deluxe, която включва основния пакет и някои бонусни предмети. При предварителна поръчка на BF4 Digital Deluxe освен Premium пакета потребителят ще получи и ранен достъп до бетата на multiplayer режима на Battlefield 4. Достъп до тази бета ще имат също абонатите на Battlefield 3: Premium, както и хората, закупили Medal of Honor: Warfighter Limited Edition или Digital Deluxe Edition.

 

Пускам темата, понеже нямаше, а някой може да има желание да си сподели мнението за играта.


 • 1


#91340 Игри за смартфони, таблети и други мобилни платформи - Android, iOS, etc.

Публикувано от admin на 26 август 2014 - 07:21

fjjpGxp.jpg

 

 

В тази тема пускайте игри които цъкате на телефони, таблети и т.н. Без значение дали са платени/безплатни, само ще ви помоля да давате малко разяснение - от къде може да се свалят/закупят, примерно google play или app store.

 

 

Ето какво цъкам в момента аз на тела си:

 

wGXXRUd.jpg

 

Plague Inc.

 

Много яка игричка, мориш целият свят с разни вирусчета. Има я и за PC, ако не се лъжа.


 • 1


#91337 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 08:56

Аз смятам да сменям PC-то само заради нея  :lol:

Аз стискам палци да тръгне на моето. :D


 • 1


#91335 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 03:02

Още в този момент смятам, че това си е чисто и просто Игра на Годината!


 • 1


#91334 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от admin на 23 август 2014 - 04:28

witcher_3_wild_hunt.jpg

 

За всички платформи (PC, Xbox One и PS4) играта излиза на 24 февруари 2015г.

 

CD Projekt RED споделиха и няколко интересни статистики от Gamescom. През щанда на The Witcher 3 са преминали над хиляда журналиста, раздадени са 12 хиляди промоционални тениски, а  след изложението играта вече е била отличена с над 150 различни награди от медии.

 

37-минутен геймплей от The Witcher 3:

 

 


 • 1


#91327 Assassin’s Creed: Unity - В очакване!

Публикувано от admin на 22 август 2014 - 10:14

Assassins-Creed-Unity-la-carte-de-Paris-révélée.jpg

 

Новият Асасин - Assassin’s Creed: Unity излиза на 28-ми октомври, вероятно не съм единственият, който го чака  ;)


 • 1


#91321 Кои игри очаквате?

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 13 август 2014 - 09:15

Witcher 3 най-много и Assassin's creed Unity.


 • 1


#91316 Watch Dogs

Публикувано от hdigri на 13 август 2014 - 07:14

Става за убиване на време, а и Чикаго ми е един от любимите градове, но тръгва само на една от машините ми :)


 • 1


#91308 Reviewer-и

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 13 август 2014 - 04:22

Бих искал да чуя вашето мнение за reviewer-ите(не се сетих за българска дума - критици става, но предпочитам това). Аз лично гледам хора като Angry Joe в Youtube. Той е честен и безпощаден към игрите, обръща внимание на малките детайли + прави ги и като за развлечение - хумор. Но не мога да се съглася с хора като IGN и Gamespot, които дават на лоши или повтарящи се игри всяка година (Call of Duty) високи оценки. Как мислите?


 • 1


#91303 Gamescom 2014 - гледай на живо!

Публикувано от admin на 13 август 2014 - 01:33

22872-Gamescom_2.jpg

 

Може да гледате на живо Gamescom 2014 (едно от най-големите гейм изложения в цяла Европа) през twitch - Twitch LIVE from gamescom 2014 - Indie Mega Booth

 

Програмата за днес: 

Electronic Arts пресконференция – 13 август – 11:00 часа
Konami пресонференция – 13 август – 21:00 часа

 

 


 • 1