Към съдържанието


Съдържание с най-висока оценка


#91369 World of Warcraft книгите

Публикувано от jakoninja на 17 юни 2015 - 03:47

Ето ви линк http://chitanka.info/workroom тука се подготвят две книги скоро ще ги качат официално в epub формат.

Жена ми ги превежда, така че мога да ви зарадвам  че поне още 4 ще се появят :) 


 • 2


#91411 Mad Max нов интерактивен трейлър

Публикувано от Chillout на 02 март 2016 - 02:12

Много дива игричка. :D


 • 1


#91390 Домашни любимци

Публикувано от pitbull98bg на 18 януари 2016 - 03:34

Аз имам едно куче , 2 котки и 2 кускумрийки :D


 • 1


#91384 Xbox 360 получава частно IP (169.254...)

Публикувано от tyrboman на 05 януари 2016 - 05:13

Проверих кабелите, рестартирах всичко по мрежата, отново проверих дали съм сложил рутера да дава правилните настройки, рових из нета и на края нищо.Конзолата упорито продължава да получава IP 169.254 и т.н.
За уточнение да кажа, че това е конзолата на френд.Моята е PS3.Наскоро имах същия проблем и с моята конзола.Получаваше частно или никакво IP, но се оказа че кабелът от рутера бил по дълъг от необходимото и ме посъветваха да сложа една джаджа да бъдела нещо, като усилвател и от тогава нямам проблеми с частни IP-та.Сега при Xbox 360 със или без джаджата все тая.


 • 1


#91356 Heroes of the Storm (BlizzHeroes)

Публикувано от admin на 21 март 2015 - 09:52

7J9lwjq.jpg
                                   
Heroes of the Storm / BlizzHeroes
Официален уебсайт: HeroesoftheStorm.com — by Blizzard Entertainment;
Официален Facebook: fB.com/BlizzHeroes;
Официален Twitter: tW.com/BlizzHeroes;
Официален YouTube: YouTube.com/user/BlizzHeroes;
 
Информация, която се знае до момента:
Старт на Closed Beta в периода между януари и края на юни 2014г.;
Първите седмици и месеци, както винаги, ще е с ултра ограничен кръг от хора с рестрикции и не всеки ще има достъп (подобно на StarCraft II: WoL преди години, Diablo III и HearthStone). Впоследствие след 3-4-тия месец вече разширяване на кръгът до по-широк достъп. Важно е да се подчертае, че който иска да има първи достъп, логично си заплаща за ключът (в началото сумите са трицифрени в € като първата цифра е „2“, да кажа за всеки случай на база опит от предишните и следящ процесите);
Тъй като има над 22 героя за балансиране и купища неизвестни, то за разлика от всички излизали до момента игри, то тук се очаква (по подобие на HoN, LoL и Dota 2 най-вече) да е най-дълъг и Closed Beta периодът, и Open Beta периодът. Closed Beta-та, в този род на мисли, се очаква да бъде между 6 и 18 месеца (съответно по-горе, вписвайки „3-4 месеца за разширяване“ може да е абсолютно НЕвярво, а да е 8-10-12 месеца);
Open Beta: след приключване на Closed Beta периодът и се смята, че сървърите са стабилни (европейски, северноамерикански, азиатски), то логично се следва и пристъпване към Open Beta. Съответно и хората с нулеви бюджети и постоянни нули ежедневно да могат да се порадват и на нея (когато пък всички други ще са натрупали нужният опит, герои, профили и прочие, достатъчни, за да ги смазват in-game всякак, но това е др. тема);
Final Release: финалната версия ще си е „Free-2-Play“ с микротранзакции, както всеки се досеща, чел или знае. Купуване на скинове и благини, използвайки Battle.net Balance (с кредитни карти и PP; няма PSC, няма SMS-и, няма подобни измишльотини). За защита на акаунта се използва Battle.net Authenticator (без него, и минимумът, и максимумът за зареждане на Battle.net Balance Funds е €10, нито повече, нито по-малко), съответно свеждане на кражбите до абсолютен минимум.
 
Heroes of the Storm Leaked Alpha версия:
По долу са инструкциите:
 
Както знаете от преди 2 дни се появи HotS Alpha клиентът, leak-нат незнайно как и откого. Опитни потребители в интернет вече го „разпакетираха“ (source code) и откриха начин как може да се играе, което не беше възможно досега. Ето и инструкциите (не карайте наизуст, а ги следвайте стриктно!):
 
1. Сваляне на Alpha гейм клиент (Mirror #1 / Mirror #2);
2. Сваляне на Maps & Hero Switcher (изисква .NET Framework 4.5 инсталиран);
3. Разархивиране на съдържанието от 1.;
4. Изкарване shortcut на „StormSwitcher.exe“ от папка „Support“ на Desktop;
5. Стартиране на играта, оправяне на настройките. След това връщане в менюто и кликане на „Tab+F10“ заедно. Появява се малък прозорец, в който се избира Tutorial;
6. Стартира n00b friendly картата и играете.
 
[НЯМА НИКЪДЕ РЕГИСТРАЦИЯ, НИТО Е НУЖДА ТАКАВА, НИТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Всеки, който има или няма Battle.net акаунт, НЕ може да се логне директно, след като е предвидено само за Blizzard Employees, тъй като не е предвиждано да се leak-ва Alpha-та на такава мега ранна фаза; за това се следват инструкциите по-горе и по-долу, за да се знае как да се подкара играта с опцията за смяна на карта и герой]
 
От 2. (Switcher Tool-а) се сменят картите (3 на брой — Tutorial, PracticeMode и TryMeMode). Първата не е много за игране. Втората ще се играе в 90% от времето. Третата е за тестове на възможности, resets и прочие. Той се стартира от „MapSwitcher.exe“ (намиращ се в MapSwitcher\MapSwitcher\bin\Release) като сте in-game и сте минимизирали играта. Избира се карта, избира се герой, клика се на „Patch“, in-game се избира се клика „Tab+F10“ заедно, избира се Tutorial, и се играе различна карта (от 3-те) с един от 22-та вида герои. ВАЖНО! Ако не може да се стартира „MapSwitcher.exe“ Application-а и излиза някаква грешка за .NET Framework, то това значи че нямате инсталиран този програмен език. Сваля се от тук и се инсталира. Възможни са чести crash-ове и забивания, което напълно нормално, предвид че такъв build/версия НЕ е трябвало да бъде leak-вана ВЪОБЩЕ!
 
PracticeMode картата също като я играете чрез „G“ клавишът посочвате Golem-ите в центъра на картата (черепните кръстове на minimap-а), за да може като ги атакувате и да дойдат Вашите приятели (ботове) от отбора и те да ги атакуват, иначе сте обречени на провал. Чрез тях по-бързо ще падат кулите на противника. Ctrl+Alt+F включва FPS горе в левият ъгъл.
 
Всичко е тествано и работещо на лицензиран (оригинален) Windows 8.1 Pro с последни ъпдейти, последен ForceWare/Catalyst, както и in-game на Ultra настройки — НАПЪЛНО РАБОТЕЩО! Ако сте с пиратска OS или стар Windows (например XP), твърде вероятно е да не работи и да излизат грешки.
 
N'joy!
 
Оригиналният пост е взет от тук.

 • 1


#91344 Слухове за първия в света PS4 JailBreak

Публикувано от admin на 30 август 2014 - 09:08

Програмист с инициали Hisham Baig (познат и като hishamage)  е разпространил клип и снимки, показващи дебъг настройки на PS4. Твърди се, че това е първия CFW за PlayStation 4. Фирмуера и/или метода не е разпространен, но навярно ще е и безполезен за обикновения потребител. Фирмуера би имал някаква стойност само за програмистите и разработчиците, да го доразвият.
 
Цитат от автора :
JAILBROK-НАТ PS4 НА 1.75 ФИРМУЕР!  ЗАВЪРШЕН! НЕ ПИТАЙТЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ, ТАКОВА НЯМА ДА ИМА!Hisham Baig

 

 

Клипа :
 
Също така програмиста е разпространил снимков материал, в facebook профила си, но по неизвестни причини в момента профила не е достъпен. На снимките трябва да се вижда Package Installer и някой дебъг настройки (те са видни и на клипа).
 
Никой не може да потвърди, дали такъв фирмуер наистина съществува, но със сигурност клипа изглежда реален.
 
Взето от console.bg

 • 1


#91343 Destiny - информация

Публикувано от admin на 29 август 2014 - 12:44

Destiny.jpg
 
Коментар:Многопотребителската екшън-игра с ролеви елементи Destiny съдържа много тайни, но далеч не всички от тях са били очевидни по време на бета-тестовете. Гейм-студиото Bungie, разработващо проекта, реши малко да вдигне завесата на една от тези тайни.
 
Във всички PvE, когато геймърите изследват света на Destiny, се появяват сандъци с награди, в които се намират разнообразни случайни предмети. Те се появяват на различни места и изглеждат като обичайното събиране на плячка, добре познато на всички фенове на ролевите игри. Но тук има един нюанс: понякога се появяват така наречените "златни сандъци" (цветът всъщност е бронзов), предлагащи изключително ценни неща.
 
Оказа се, че за всяка определена територия има ограничено количество от тези контейнери, съдържащи много специални предмети. Така например, един от участниците в играта, при претърсване на локацията "Космодрум", от намерените в златните контейнери детайли сглобил необичайно транспортно средство.
 
"Във всяка локация са разположени по няколко тайни контейнера, които не е лесно да бъдат открити" - споделят разработчиците."Но когато направите това, ще получите една уникална награда. Във всяка локация ви очаква по едно съкровище". Събирането на всички трофеи може да стане след 9-ти септември, когато играта излиза за PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One и Xbox 360.
Взето от kaldata.com
 

Геймплей трейлър на Destiny

 

- Излиза на 09.09.2014


 • 1


#91337 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 08:56

Аз смятам да сменям PC-то само заради нея  :lol:

Аз стискам палци да тръгне на моето. :D


 • 1


#91335 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 03:02

Още в този момент смятам, че това си е чисто и просто Игра на Годината!


 • 1


#91334 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от admin на 23 август 2014 - 04:28

witcher_3_wild_hunt.jpg

 

За всички платформи (PC, Xbox One и PS4) играта излиза на 24 февруари 2015г.

 

CD Projekt RED споделиха и няколко интересни статистики от Gamescom. През щанда на The Witcher 3 са преминали над хиляда журналиста, раздадени са 12 хиляди промоционални тениски, а  след изложението играта вече е била отличена с над 150 различни награди от медии.

 

37-минутен геймплей от The Witcher 3:

 

 


 • 1


#91308 Reviewer-и

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 13 август 2014 - 04:22

Бих искал да чуя вашето мнение за reviewer-ите(не се сетих за българска дума - критици става, но предпочитам това). Аз лично гледам хора като Angry Joe в Youtube. Той е честен и безпощаден към игрите, обръща внимание на малките детайли + прави ги и като за развлечение - хумор. Но не мога да се съглася с хора като IGN и Gamespot, които дават на лоши или повтарящи се игри всяка година (Call of Duty) високи оценки. Как мислите?


 • 1


#91295 Как да определиме по външни белези дали PS3 може да се хаква.

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 04:12

Датата на производство на Американските конзоли я пише черно на бяло на етикета. При европейските нещата са малко по различни. Датата на производство е посочена под тази форма на етикета на конзолата : data code XX

 
Където data code е един номер, пример : data code 1A.
 
Цифрата представлява годината : 9 - 2009; 0 - 2010 ; 1 - 2011 ; 2 -2012 и така нататък.
Буквата е тримесечието - A - първото тримесечие на годината, B - второто тримесечие , C - третото тримесечие и D - четвърто тримесечие.
 
И ето пример : data code 1C- производство 2011 година третото тримесечие (Юли, Август или Септември).
 
Това важи за всички PlaySTation Конзоли - PS2, PS3, PSP , вероятно и за PS1 и PSVita.
 
Едно от предимставата да се определи датата на производствео е да се разбере скакъв фирмуер е излязла конзолата от завода.
 
Всички конзоли преди data code 1A са произведени с 3.55 или по ниско. Конзолите с data code 1A са точно на средата, повечето са с ниска версия 3.50/3.55, но последните бройки излизат от завода с 3.56.
 
3.55 е отправната точка, ако конзолата е произведена с тази софтуерна версия или по ниска винаги може да се хакне, не зависимо дали е ъпдейтната или не.
 
Ако конзолата си е запазила версията хакването става софтуерно.
Ако версията е ъпдейтната (до момента последната версия е 4.0) може да се хакне с хардуерния метод за даунгрейд.
 
Взето от - consoles.bg

 • 1


#91290 Watch Dogs

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 11:02

post-294-0-92489300-1405877246.jpg

 

Играта: Развиваща се в Чикаго, където централната мрежа от компютри свързва всеки и всичко, Watch_Dogs разглежда въпроса за влиянието на технологиите върху обществото. Впуснете се в мисия по въздаване на справедливост според собствените си разбирания и използвайте града като оръжие.

Преплетената мрежа на Чикаго е позната като Централна операционна система (ctOS) и контролира почти изцяло технологиите и информацията в града – включително и ключови данни за всеки от гражданите.

Вие играете в ролята на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce) – брилянтен хакер и бивш гангстер, чието криминално минало е довело до семейна трагедия. Докато търсите възмездие за тези събития, ще следите и хаквате хората около вас като манипулирате ctOS с едно кликване на мишката. Ще имате достъп до всевиждащите охранителни камери, ще теглите лична информация, за да установите местоположението на мишената си, да управлявате светофарите и градския транспорт, за да спрете врага си.

 

Коментар: Системните изисквания няма да ги пускам, да не Ви плаша. Вероятно хората с по-мощни компютри са я разцъкали вече. Аз играх преди няколко дни 3-4 часа и не съм я барал повече, но ми се стори що годе ставаща, по-принцип съм голям фен на third person игрите. Мисиите в кампанията са си постни.. няма какво да се лъжем, историята също ми дойде малко тъпа поне за сега.., но има доста странични забавления който държат в играта.


 • 1


#91281 Новият стар форум!

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 07:42

Здравейте, форума на сайта Prince Of Persia(pop-bg.net) беше преструктуриран и ще се ползва вече, като общ форум за игри, като част от gaming-bg.eu

 

Повечето от старите линкове в темите е възможно да не работят, всички аватари на старите акаунти са изгубени, за съжаление, ще трябва да си сетнете нови. Ако има някакви проблеми/бъгове със форума пишете тук или на лс.

 

Предишната система на форума беше phpbb2, а сега форума използва IPB. Поради тази причина е възможно много от темите отнасящи се за системата на форума да не са актуални.


 • 1


#91274 Прогноза за Световното първенство по футбол на езика за прог

Публикувано от Cyber на 29 юни 2014 - 02:29

Груповата фаза на Световно първенство по футбол завърши и вече са ясни 16-те отбора, които се класираха за осминафиналите. Това е и причината специалистите от Wolfram Research да обновят пресмятанията на вероятностите за останалите мачове.В базите данни на Wolfram|Alpha са заредени около 200 MB данн...

http://www.kaldata.c...по-ф-91109.html
 • 1


#90627 !!! СПАМ ТЕМА !!!

Публикувано от lqlqlq на 13 юли 2013 - 06:38

Днеска имам рожден ден :)
 • 1


#88047 League of legends (LoL)

Публикувано от nikisaaa на 27 декември 2010 - 11:24

League_of_Legends.png

 

Искам да ви представя тази онлайн игра. Много е добра и е номинирана за игра на годината. Представена е като наследник на ДОТА.
Ето и какво представлява самата игра:
Имаш избор от около 40 геройчета. Много са забавни и добре нарисувани. Всеки герой има различни способности. Разбира се като стартираш имаш избор от около 10 геройчета. След като играеш събираш точки, за да си купиш с тях нови геройчета - по-силни или нещо друго. Играта е тип битка между отбори. Всеки отбор е от около 5 човека. В един отбор не може да има еднакви герои. Всички трябва да са различни. И така започва играта и целта е да разрушите базата на противника. Същевременно около вас търчат и някакви съществa. Едните се бият за вас, а другите за противниковия отбор. Който победи взема повече точки smoke.gif Много е забавна. Можеш да играеш и сам срещу компютъра.

Ето и сайта за регистрация: http://signup.leagueoflegends.com
Играта e около 2 гигабайта. Приятна игра.

Българският League of legends портал - http://leagueoflegends-bg.com

Може да се играe по отбори с приятели smoke.gif Аз я играя от вчера и е много забавна.

А това са всички геройчета за сега http://www.leagueofl...champions/index .
За фенове на дота или не тя е доста интересна :)


 • 1


#77643 Forrest Gump

Публикувано от nikolay1994 на 03 октомври 2009 - 10:38

Публикувано изображение

## Режисьор : Робърт Земекис

## В ролите : Том Ханкс, Робин Райт, Гари Синиз, Сали Фийлд .

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 1994

## Времетраене : 139 минути

## Резюме : От режисьорите на ''Зъвръщане в бъдещето" изживеите приключението и историята през погледа на Форест Гъмп !!!

Филма разказва историята на едно момче наречено Форест Гъмп, играно от Том Ханкс, което далеч не е интелигентно, но е присъствало на повечето важни моменти в Американската история. Филма ни показва, че не трябва да си задължително интелигентен за да успееш в живота. Всичко, което ти трябва е любов.

линк - http://zamunda.net/d...?id=71977&hit=1
 • 1


#55506 Правила

Публикувано от the_shadow на 11 май 2008 - 03:45

Едно ново правило, което добавям аз и се надявам Админа да не се сърди, а именно :
Когато някой иска помощ за дадено масто в някоя от игрите, да дава подробно описание и задължително скриин!
За тези които се чудят защо не им се пействат скрииновете в Paint, Photoshop и подобни : WW и Т2Т сейват автоматично скрииновете в инсталационните директории!

 • 1


#91303 Gamescom 2014 - гледай на живо!

Публикувано от admin на 13 август 2014 - 01:33

22872-Gamescom_2.jpg

 

Може да гледате на живо Gamescom 2014 (едно от най-големите гейм изложения в цяла Европа) през twitch - Twitch LIVE from gamescom 2014 - Indie Mega Booth

 

Програмата за днес: 

Electronic Arts пресконференция – 13 август – 11:00 часа
Konami пресонференция – 13 август – 21:00 часа

 

 


 • 1