Към съдържанието


Съдържание с най-висока оценка


#91369 World of Warcraft книгите

Публикувано от jakoninja на 17 юни 2015 - 03:47

Ето ви линк http://chitanka.info/workroom тука се подготвят две книги скоро ще ги качат официално в epub формат.

Жена ми ги превежда, така че мога да ви зарадвам  че поне още 4 ще се появят :) 


 • 2


#91418 [OnlyWin] Awp_india_go only [Cs1.6 serv]

Публикувано от Chillout на 02 март 2016 - 02:39

Сървър IP Adress:
79.124.56.42:27017

Списък с картите:
css_india_go

b_560_95_1.png

Контакти:
Skype-icon.png onlywin.support

Ела и се забавлявай с нас! 


 • 1


#91411 Mad Max нов интерактивен трейлър

Публикувано от Chillout на 02 март 2016 - 02:12

Много дива игричка. :D


 • 1


#91371 Предлoжете ми игра тип.

Публикувано от whitegreenred на 23 юни 2015 - 04:26

Ако ви е писнало от всичко до сега и ако искате вече игра за цял живот, игра която никога няма да ви омръзне и никога няма да ви стане безинтересна. https://www.youtube....lwtbRw/featured


 • 1


#91356 Heroes of the Storm (BlizzHeroes)

Публикувано от admin на 21 март 2015 - 09:52

7J9lwjq.jpg
                                   
Heroes of the Storm / BlizzHeroes
Официален уебсайт: HeroesoftheStorm.com — by Blizzard Entertainment;
Официален Facebook: fB.com/BlizzHeroes;
Официален Twitter: tW.com/BlizzHeroes;
Официален YouTube: YouTube.com/user/BlizzHeroes;
 
Информация, която се знае до момента:
Старт на Closed Beta в периода между януари и края на юни 2014г.;
Първите седмици и месеци, както винаги, ще е с ултра ограничен кръг от хора с рестрикции и не всеки ще има достъп (подобно на StarCraft II: WoL преди години, Diablo III и HearthStone). Впоследствие след 3-4-тия месец вече разширяване на кръгът до по-широк достъп. Важно е да се подчертае, че който иска да има първи достъп, логично си заплаща за ключът (в началото сумите са трицифрени в € като първата цифра е „2“, да кажа за всеки случай на база опит от предишните и следящ процесите);
Тъй като има над 22 героя за балансиране и купища неизвестни, то за разлика от всички излизали до момента игри, то тук се очаква (по подобие на HoN, LoL и Dota 2 най-вече) да е най-дълъг и Closed Beta периодът, и Open Beta периодът. Closed Beta-та, в този род на мисли, се очаква да бъде между 6 и 18 месеца (съответно по-горе, вписвайки „3-4 месеца за разширяване“ може да е абсолютно НЕвярво, а да е 8-10-12 месеца);
Open Beta: след приключване на Closed Beta периодът и се смята, че сървърите са стабилни (европейски, северноамерикански, азиатски), то логично се следва и пристъпване към Open Beta. Съответно и хората с нулеви бюджети и постоянни нули ежедневно да могат да се порадват и на нея (когато пък всички други ще са натрупали нужният опит, герои, профили и прочие, достатъчни, за да ги смазват in-game всякак, но това е др. тема);
Final Release: финалната версия ще си е „Free-2-Play“ с микротранзакции, както всеки се досеща, чел или знае. Купуване на скинове и благини, използвайки Battle.net Balance (с кредитни карти и PP; няма PSC, няма SMS-и, няма подобни измишльотини). За защита на акаунта се използва Battle.net Authenticator (без него, и минимумът, и максимумът за зареждане на Battle.net Balance Funds е €10, нито повече, нито по-малко), съответно свеждане на кражбите до абсолютен минимум.
 
Heroes of the Storm Leaked Alpha версия:
По долу са инструкциите:
 
Както знаете от преди 2 дни се появи HotS Alpha клиентът, leak-нат незнайно как и откого. Опитни потребители в интернет вече го „разпакетираха“ (source code) и откриха начин как може да се играе, което не беше възможно досега. Ето и инструкциите (не карайте наизуст, а ги следвайте стриктно!):
 
1. Сваляне на Alpha гейм клиент (Mirror #1 / Mirror #2);
2. Сваляне на Maps & Hero Switcher (изисква .NET Framework 4.5 инсталиран);
3. Разархивиране на съдържанието от 1.;
4. Изкарване shortcut на „StormSwitcher.exe“ от папка „Support“ на Desktop;
5. Стартиране на играта, оправяне на настройките. След това връщане в менюто и кликане на „Tab+F10“ заедно. Появява се малък прозорец, в който се избира Tutorial;
6. Стартира n00b friendly картата и играете.
 
[НЯМА НИКЪДЕ РЕГИСТРАЦИЯ, НИТО Е НУЖДА ТАКАВА, НИТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Всеки, който има или няма Battle.net акаунт, НЕ може да се логне директно, след като е предвидено само за Blizzard Employees, тъй като не е предвиждано да се leak-ва Alpha-та на такава мега ранна фаза; за това се следват инструкциите по-горе и по-долу, за да се знае как да се подкара играта с опцията за смяна на карта и герой]
 
От 2. (Switcher Tool-а) се сменят картите (3 на брой — Tutorial, PracticeMode и TryMeMode). Първата не е много за игране. Втората ще се играе в 90% от времето. Третата е за тестове на възможности, resets и прочие. Той се стартира от „MapSwitcher.exe“ (намиращ се в MapSwitcher\MapSwitcher\bin\Release) като сте in-game и сте минимизирали играта. Избира се карта, избира се герой, клика се на „Patch“, in-game се избира се клика „Tab+F10“ заедно, избира се Tutorial, и се играе различна карта (от 3-те) с един от 22-та вида герои. ВАЖНО! Ако не може да се стартира „MapSwitcher.exe“ Application-а и излиза някаква грешка за .NET Framework, то това значи че нямате инсталиран този програмен език. Сваля се от тук и се инсталира. Възможни са чести crash-ове и забивания, което напълно нормално, предвид че такъв build/версия НЕ е трябвало да бъде leak-вана ВЪОБЩЕ!
 
PracticeMode картата също като я играете чрез „G“ клавишът посочвате Golem-ите в центъра на картата (черепните кръстове на minimap-а), за да може като ги атакувате и да дойдат Вашите приятели (ботове) от отбора и те да ги атакуват, иначе сте обречени на провал. Чрез тях по-бързо ще падат кулите на противника. Ctrl+Alt+F включва FPS горе в левият ъгъл.
 
Всичко е тествано и работещо на лицензиран (оригинален) Windows 8.1 Pro с последни ъпдейти, последен ForceWare/Catalyst, както и in-game на Ultra настройки — НАПЪЛНО РАБОТЕЩО! Ако сте с пиратска OS или стар Windows (например XP), твърде вероятно е да не работи и да излизат грешки.
 
N'joy!
 
Оригиналният пост е взет от тук.

 • 1


#91340 Игри за смартфони, таблети и други мобилни платформи - Android, iOS, etc.

Публикувано от admin на 26 август 2014 - 07:21

fjjpGxp.jpg

 

 

В тази тема пускайте игри които цъкате на телефони, таблети и т.н. Без значение дали са платени/безплатни, само ще ви помоля да давате малко разяснение - от къде може да се свалят/закупят, примерно google play или app store.

 

 

Ето какво цъкам в момента аз на тела си:

 

wGXXRUd.jpg

 

Plague Inc.

 

Много яка игричка, мориш целият свят с разни вирусчета. Има я и за PC, ако не се лъжа.


 • 1


#91337 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 08:56

Аз смятам да сменям PC-то само заради нея  :lol:

Аз стискам палци да тръгне на моето. :D


 • 1


#91335 В очакване на The Witcher 3: Wild Hunt

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 24 август 2014 - 03:02

Още в този момент смятам, че това си е чисто и просто Игра на Годината!


 • 1


#91316 Watch Dogs

Публикувано от hdigri на 13 август 2014 - 07:14

Става за убиване на време, а и Чикаго ми е един от любимите градове, но тръгва само на една от машините ми :)


 • 1


#91308 Reviewer-и

Публикувано от DishonoredAssassinPrince на 13 август 2014 - 04:22

Бих искал да чуя вашето мнение за reviewer-ите(не се сетих за българска дума - критици става, но предпочитам това). Аз лично гледам хора като Angry Joe в Youtube. Той е честен и безпощаден към игрите, обръща внимание на малките детайли + прави ги и като за развлечение - хумор. Но не мога да се съглася с хора като IGN и Gamespot, които дават на лоши или повтарящи се игри всяка година (Call of Duty) високи оценки. Как мислите?


 • 1


#91296 Различните модели и ревизии Xbox 360 и аксесоари

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 04:18

Има два модела Xbox 360 - стандартния модел Xbox 360 и наскоро излезлия Xbox 360 Slim. Както следва новия модел е с по малки размери, вграден WiFi адаптер и за жалост поне за сега не може да се хакне. 
 
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
 
С годините конзолата е претърпяла доста хардуерни промени, ревизиите в които тя излиза до този момент са 6 :
 
Xenon
Излиза Ноември 2005
CPU: 90nm GPU: 90nm
HDMI: няма Захранване : 203w
 
Най-нестабилния модел, кошмара поднесен от Майкрософт - невероятно мощна машина, сглобена по най-евтиния начин. Неизбежно достига до прегряване или тъй наречения RROD.
 
Zephyr
Излиза Юли 2007
CPU: 90nm GPU: 90nm
HDMI: Да Захранване: 203w
 
Старата песен на нов глас. Единственото подобрение е включването на HDMI изход. Неизбежно всяка една конзола от тази ревизия рано или късно достига фаталния край на прегряване.
 
Falcon
Излиза Септември 2007
CPU: 65nm GPU: 90nm
HDMI: Да Захранване: 175w
 
На тази ревизия е вече оправен проблема с прегряването, процесора е по малък и с по ниска консумация.
 
Opus
излиза Юни 2008
CPU: 65nm GPU: 90nm
HDMI: Не Захранване: 175w
 
Тази ревизия е хибрид. Хиляди конзоли от серия Xenon биват връщани обратно в гаранционните сервизи на Майкрософт. За да спести средства от Майкрософт подменят дънната платка на тези Xenon конзоли с новия и подобрен модел Falcon. Дори и след подмяната конзолата остава без HDMI изход.
 
Jasper
Излиза Септември 2008
CPU: 65nm GPU: 65nm
HDMI: Yes Захранване : 150w
 
Най-добрата ревизия на конзолата - охлаждането е в най-добрия си вариант, намалена е и консомацията на енергия. Конзолата е по тиха от предшествениците си.
 
Valhalla
CPU: 65nm или 45nm GPU: 65nm или 45nm
HDMI: Да Захранване: N/A
 
Най-новото попълнение в семейството на Xbox. С много по малък размер, с по малка охлаждаща система и ниска консумация на енергия . Използва се във Xbox 360 Slim версията.
 
Много части в конструкцията на конзолата претърпяват промени и подмяна на марката, за пример DVD-драйва на конзолата има над 15 версии от 4 различни модела за Xbox 360 FAT и 6 версии от 2 различни модела за SLIM.
 
Аксесоари, които могат да се намерят в комплект с конзолата :
 
Xbox 360 HDD :20 GB, 60 GB, 120 GB или 250 GB
Memory unit : мемори карта от 64MB, 256 или 512 MB
Xbox 360 controller : джойстик с кабел или безжичен дойстик работещ с 2 стандартни AA батерии. 
Kinect (камера): камера, с изключителни възможности - улавя фигурата на потребителя и я изобразява във виртуален формат, както и изпълнява действия спрямо неговите движения.
Слушалки с микрофон : изключително полезно при игра в мрежа.
HD и/или AV кабел : ясно е само по себе си
 
Други аксесоари, които могат да се закупят отделно :
 
Wireless Headset - хендсфри, вместо слушалки с микрофон
Microsoft Xbox 360 Messenger Kit - безжична клавиатура (само за писане, не става за игра)
Microsoft Xbox 360 (Wireless) Racing Wheel - волан с педали
Xbox 360 Universal Media Remote - медия дистанционно
Wireless Gaming Receiver for Windows - ресивър за използване на безжичния джойстик на персонален компютър
Rechargeable Battery Pack - пакет с батерии и зарядно за джойстик
Big Button Pad - само по се беси педставлява 4 Buzz контролера, използват се със специални игри за този контролер.
Xbox 360 Guitar Controller - китара
Xbox 360 Ace Combat 6 Flight Stick - аркаден джойстик
Live Vision camera - камера, излиза 2006 година и няма функциите на Kinect
HD DVD Player - свързва се с Xbox 360 чрез USB, използва се за гледане на HD DVD филми.
HDMI кабел : мда, не е включен в комплекта и трябва да се закупи отделно (копелета)
 
Взето от consoles.bg

 • 1


#91295 Как да определиме по външни белези дали PS3 може да се хаква.

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 04:12

Датата на производство на Американските конзоли я пише черно на бяло на етикета. При европейските нещата са малко по различни. Датата на производство е посочена под тази форма на етикета на конзолата : data code XX

 
Където data code е един номер, пример : data code 1A.
 
Цифрата представлява годината : 9 - 2009; 0 - 2010 ; 1 - 2011 ; 2 -2012 и така нататък.
Буквата е тримесечието - A - първото тримесечие на годината, B - второто тримесечие , C - третото тримесечие и D - четвърто тримесечие.
 
И ето пример : data code 1C- производство 2011 година третото тримесечие (Юли, Август или Септември).
 
Това важи за всички PlaySTation Конзоли - PS2, PS3, PSP , вероятно и за PS1 и PSVita.
 
Едно от предимставата да се определи датата на производствео е да се разбере скакъв фирмуер е излязла конзолата от завода.
 
Всички конзоли преди data code 1A са произведени с 3.55 или по ниско. Конзолите с data code 1A са точно на средата, повечето са с ниска версия 3.50/3.55, но последните бройки излизат от завода с 3.56.
 
3.55 е отправната точка, ако конзолата е произведена с тази софтуерна версия или по ниска винаги може да се хакне, не зависимо дали е ъпдейтната или не.
 
Ако конзолата си е запазила версията хакването става софтуерно.
Ако версията е ъпдейтната (до момента последната версия е 4.0) може да се хакне с хардуерния метод за даунгрейд.
 
Взето от - consoles.bg

 • 1


#91290 Watch Dogs

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 11:02

post-294-0-92489300-1405877246.jpg

 

Играта: Развиваща се в Чикаго, където централната мрежа от компютри свързва всеки и всичко, Watch_Dogs разглежда въпроса за влиянието на технологиите върху обществото. Впуснете се в мисия по въздаване на справедливост според собствените си разбирания и използвайте града като оръжие.

Преплетената мрежа на Чикаго е позната като Централна операционна система (ctOS) и контролира почти изцяло технологиите и информацията в града – включително и ключови данни за всеки от гражданите.

Вие играете в ролята на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce) – брилянтен хакер и бивш гангстер, чието криминално минало е довело до семейна трагедия. Докато търсите възмездие за тези събития, ще следите и хаквате хората около вас като манипулирате ctOS с едно кликване на мишката. Ще имате достъп до всевиждащите охранителни камери, ще теглите лична информация, за да установите местоположението на мишената си, да управлявате светофарите и градския транспорт, за да спрете врага си.

 

Коментар: Системните изисквания няма да ги пускам, да не Ви плаша. Вероятно хората с по-мощни компютри са я разцъкали вече. Аз играх преди няколко дни 3-4 часа и не съм я барал повече, но ми се стори що годе ставаща, по-принцип съм голям фен на third person игрите. Мисиите в кампанията са си постни.. няма какво да се лъжем, историята също ми дойде малко тъпа поне за сега.., но има доста странични забавления който държат в играта.


 • 1


#91281 Новият стар форум!

Публикувано от admin на 10 август 2014 - 07:42

Здравейте, форума на сайта Prince Of Persia(pop-bg.net) беше преструктуриран и ще се ползва вече, като общ форум за игри, като част от gaming-bg.eu

 

Повечето от старите линкове в темите е възможно да не работят, всички аватари на старите акаунти са изгубени, за съжаление, ще трябва да си сетнете нови. Ако има някакви проблеми/бъгове със форума пишете тук или на лс.

 

Предишната система на форума беше phpbb2, а сега форума използва IPB. Поради тази причина е възможно много от темите отнасящи се за системата на форума да не са актуални.


 • 1


#91252 Търсят се автори за Гейм портала!

Публикувано от baikolio на 27 юни 2014 - 02:37

Дали обявата е още валидна ?
 • 1


#88047 League of legends (LoL)

Публикувано от nikisaaa на 27 декември 2010 - 11:24

League_of_Legends.png

 

Искам да ви представя тази онлайн игра. Много е добра и е номинирана за игра на годината. Представена е като наследник на ДОТА.
Ето и какво представлява самата игра:
Имаш избор от около 40 геройчета. Много са забавни и добре нарисувани. Всеки герой има различни способности. Разбира се като стартираш имаш избор от около 10 геройчета. След като играеш събираш точки, за да си купиш с тях нови геройчета - по-силни или нещо друго. Играта е тип битка между отбори. Всеки отбор е от около 5 човека. В един отбор не може да има еднакви герои. Всички трябва да са различни. И така започва играта и целта е да разрушите базата на противника. Същевременно около вас търчат и някакви съществa. Едните се бият за вас, а другите за противниковия отбор. Който победи взема повече точки smoke.gif Много е забавна. Можеш да играеш и сам срещу компютъра.

Ето и сайта за регистрация: http://signup.leagueoflegends.com
Играта e около 2 гигабайта. Приятна игра.

Българският League of legends портал - http://leagueoflegends-bg.com

Може да се играe по отбори с приятели smoke.gif Аз я играя от вчера и е много забавна.

А това са всички геройчета за сега http://www.leagueofl...champions/index .
За фенове на дота или не тя е доста интересна :)


 • 1


#91390 Домашни любимци

Публикувано от pitbull98bg на 18 януари 2016 - 03:34

Аз имам едно куче , 2 котки и 2 кускумрийки :D


 • 1